Най-големият и престижен рекламен фестивал в България - ФАРА, отличи победителите

...
Най-големият и престижен рекламен фестивал в България - ФАРА, отличи победителите
Коментари Харесай

Победителите на ФАРА 2018

Най-големият и влиятелен рекламен фестивал в България - ФАРА, отличи спечелилите в тазгодишното издание на състезанието си за достижения в маркетинга и криейтива на публична гала в Пловдив. 

Броят на искащите да вземат присъединяване в рекламното състезание тази година бе доста по-висок от миналата, означават уредниците. 

Фестивалът изправи журито на състезанието пред двудневно предизвикателство - да избере най-хубавите рекламни акции измежду всички номинирани.

Във ФАРА 2018 се включиха 28 организации с 322 поръчки, а броят на купени акредитации бе с 20% повече от предходната година. Гостите препълниха зала „ Борис Христов “ в Пловдив. 

Най-дългоочакваната купа за всички рекламисти - Агенция на годината, грабна  guts&brainsDDB . Рекламодател на годината е Telenor .

Две трети от акредитациите бяха за представители на информационни организации, а останалата част за рекламодатели и сътрудници. Творческата идея заложи на връзката сред организация и клиент и споделения резултат. Фестивалът мина под мотото „ Работим дружно. Печелим дружно “ и за първи път емблематичната статуетка звезда безусловно бе разграничена на две.

Пълния списък на всички отличени организации и клиенти със Злато, Сребро и Бронз за рекламни форми и акции в другите категории на фестивала може да видите тук. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР